Fashion storm 2024 a výprodejová bouře až 50%

Ostrava se opět stala epicentrem módy, a to díky pátému ročníku Fashion Storm, který přinesl jedinečnou kombinaci slow fashion, recyklace a upcyklace. Tento ročník, který se konal v moderním prostředí City Campusu Ostravské univerzity, přilákal širokou škálu návštěvníků - od módních nadšenců až po blogery, influencery a další profesionály z módního světa.

Akci letos moderoval Martin Tomaides, který svým profesionálním a charismatickým stylem provedl publikum celým večerem. Atmosféru dotvářela živá hudba a energické taneční vystoupení, což celkově vytvořilo dynamický zážitek.

Slow fashion v centru dění

Jedním z hlavních témat přehlídky byla slow fashion – koncept, který podporuje odpovědný přístup k módě, zdůrazňuje kvalitu nad kvantitou a minimalizuje negativní dopad na životní prostředí. Naši kolekci jsme prezentovali s důrazem na ručně vyráběné kousky z kvalitních přírodních materiálů, které ztělesňují eleganci i trvanlivost.

Naše značka v záři reflektorů

Na přehlídce jsme představili naši novou kolekci s názvem New Moon, která zaujala milovníky nevšedních střihů, kreativní duše i znalce luxusních materiálů. Kolekce pracuje s netradičními prvky jako dírkování nebo postřik barev, čímž každý kousek získává na originalitě. Barevná paleta inspirovaná měsíčními fázemi zahrnuje bílou, zlatou, šedou a černou, což podtrhuje minimalistický, ale současně luxusní vzhled.

Showroom a výprodej až 50 %

Pokud vás naše kolekce zaujala, zveme vás do našeho showroomu, kde právě probíhá výprodej až 50 %. Najdete zde unikátní kousky nejen z přehlídek, ale i z letošní akce Fashion Storm.

Největší pozornost věnujeme kolekci New Moon, která svou kreativitou a použitím kvalitních materiálů vychází vstříc každému, kdo hledá něco výjimečného. Přijďte si vybrat z nadčasových modelů, které budou díky své kvalitě sloužit dlouhá léta.

A pokud si budete chtít chvíli odpočinout, rádi vás v našem showroomu pohostíme dobrou kávou.